Ekipa

Nomad 2000 d.o.o. je mlado podjetje, ustanovljeno leta 2004. Leta 2009 smo segmentoma rent a car-a transportnih in potniških kombijev ter športno-turistični agenciji priključili še segment navtike.

Smo podjetje z visoko bonitetno oceno, saj gradimo na dobrih poslovnih odnosih in na zaupanju tako partnerjev kot naših strank.

Trenutno smo med večjimi ponudniki charterja na slovenskem trgu, saj sodelujemo s skoraj vsemi charteristi na Jadranu in drugod po svetu. V naši ponudbi je preko 3000 plovil, ki vam jih predstavljamo na spletnih straneh najemjadrnice.si in najemjahte.si.

Naš moto je, da se prilagajamo povpraševanju oziroma ponudbo prilagajamo posamezni stranki. Pristop je strogo oseben, saj se z vsako stranko pogovorimo in ji glede na njene zahteve predstavimo najboljšo rešitev v danem trenutku. Odlikuje nas ažurnost, profesionalnost in korektnost. Stranke so tiste, ki narekujejo povpraševanje, mi pa vam izdelamo ponudbo po sistemu win-win.

Na slikah je predstavljena naša ekipa, da si boste lažje predstavljali, kdo je na drugi stani telefonske linije. Vsi smo športno aktivni, uživamo v naravi in aktivnostih v njej. Jadranje je velik del tega.

Helena
Helena

Helena je zadolžena za finance, programe, vodenja, pritožbe in ostalo, za kar fantje nismo. Rada potuje, bere, riše,hodi v hribe, predvsem pa preživi veliko časa s svojim sinčkom Aleksom. Njena edina težava je Denis.

Denis
Denis

Denis je šef z vsemi lastnostmi, ki jih ta mora in ne mora imeti. Denisu zmanjkuje časa za vse ideje in aktivnosti, ki so na tem našem ljubem svetu. Skrbi, da podjetje profesionalno in korektno posluje.

Enis
Enis

Enis je tisti, na kogar se lahko zaneseš. Je siva eminenca podjetja in ima vse pod kontrolo. Z njim je podjetje dobilo pravo dodano vrednost. Natančen, zanesljiv in se znajde tako v prodaji kot med papirji. Takšen je naš Enis.

Eva
Eva

Eva je naš sonček. Vedno nasmejana, rahlo površna, nikakor pa problematična. Skrbi za to, da naše strani dobivajo vsebino, da so programi usklajeni in korektno izpeljani ter stranke zadovoljne. Nič ji ni težko, včasih se tudi pošali.

Simon
Simon

Simon je človek iz ozadja, ali kot se moderno reče, programer. Brez njega bi težko ugledale luč dneva vse naše ideje in strani. Je nepopustljiv in korekten, če kaj naredi, za tem tudi stoji. Občasno izgubi le občutek za čas.